El nostre bloc gastrònom i de tasts

Verdejos de portes obertes

La trobada del Cinc Ceps del 28 d’abril la vam dedicar a la varietat Verdejo. Vam aprofitar l’ocasió, com que eren vacances de Pasqua, per preparar un tast al Tast amb vins joves d’aquest raïm. Com que la verdejo sol produïr uns vins frescos, nets, amables i agradables de beure, agradem a molta gent i dit i fet, va ser la jornada que més gent hem tingut per fer el dinar/sopar mensual. Esta vegada vam acordar portar dos botelles iguals de cada vi per tal que tothom tastara els vins.

Van destacar, com quasi sempre que s’obri una botella, José Pariente Verdejo 2010. També van sorprendre el Verdejo 921, poc habitual; Naia, un encert sempre i Blanco Nieva Pie Franco 2010, amb una excel·lent qualitat preu. Hem tastat altres d’aquest celler i realment són vins a recomanar.

Fora de concurs, per ‘agradables’ confusions, vam gaudir del verdejo de Belondrade y Lurton, un dels que més agraden. Tal vegada no siga el millor verdejo del moment, però sempre és garantia i sinònim de regularitat i savoir faire.

Com de costum el sopar va estar excel·lent de la mà de Laura i Guillermo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s