El nostre bloc gastrònom i de tasts

Cinc ceps amb escuma!

Molta gent ens ha preguntat per què el bloc el tenim parat. Hem tingut uns problemetes logístics, fotos que no trobavem i un secretari molt enfeinat i la resta de ceps poc inspirats o animats.

El tast de desembre va estar dedicat als escumosos, en concret a la zona de Champagne i a la DO Cava. El dinar el vam realitzar al restaurant El Tast on, com de costum, vam estar d’allò més ben menjats i atesos.

Cal dir que el tast de desembre és de moment el de més qualitat en els vins.

Els escumosos que vam beure

D’entre les coses bones que vam menjar cal destacar les ostres que estaven fabuloses, més encara si són amb un bon cava!

ostres! que bones estaven les ostres

Un dels altres plats que va triofar, sobretot perque era molt especial maridat amb champagne, va ser el cotxinillo…realment fantàstic.

cotxinillo molt molt bo

Com sempre el nivell va ser molt alt. Els tres ‘guanyadors’ van ser Gosset Grand Millésime de 1999, simplement espectacular. La Closerie Les Beguines, un champagne ja mític elaborat només amb la varietat Pinot Meunier. Juvé Camps Milesimé 2004, un cava 100% chardonnay amb una expressivitat i una finor que el fa competir amb els grans escumosos elaborats a Champagne.

Els tres que més van agradar

Cal destacar el descobriment d’alguns caves de xicoteta producció que ens van encantar com per exemple el Odissea de Naveran o el Refugi de Loxarel.

Així vam brindar per l’any nou i nous tasts dels Cinc Ceps!

Feliç 2011 carregat de vins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s